april 16, 2019

Får din webshop en rabat på 20% på klikpriserne i Google Shopping?

Hvis ikke, så snyder I jer selv for rigtig mange penge hver måned. Køber I jeres Shopping trafik direkte igennem Google, så betaler I lige nu overpriser.

I 2017 besluttede EU, at Google Shopping skulle åbnes op til andre websteder for sammenligningstjenester, hvilket sikrer bedre gennemsigtighed for forbrugerne.

Det betyder at portaler og sider lignende Pricerunner kan købe sig ind på Google Shopping annoncer. Tidligere har der været “monopol lignende status” hvor Google selv har kontrolleret hvem der kunne annoncere.

Google blev pålagt dagsbøder af EUs konkurrencekommission på 5% af deres samlede årlige omsætning, indtil de fandt en løsning på at åbne op for deres Google Shopping annoncering for andre udbydere.

Løsningen blev at åbne Googles platform for andre såkaldte “CSS”, der står for Comparison Shopping Service. Det giver mulighed for at annoncere gennem et CSS program, hvor Google giver en konkurrencedygtig besparelse på ens CPC. Lige nu er denne besparelse 20% rabat på Google Shopping-auktionsbud på alle EU’s Google Shopping-trafik.

Hos LAZZAWEB har vi et partnerskab med en Comparison Shopping Service, hvor vi 100% gratis kan give denne fordel videre til vores kunder – da vi igennem vores partner er blevet godkendt til at modtage denne besparelse.

For at komme igang skal der oprettes en ny CSS-godkendt Merchant Center-konto og linke den til en Google Ads-konto. Derfra er alt du skal gøre, at tilføje dit produktfeed og oprette en ny Shopping-kampagne.

Konklusion:
Står der “Google” på dine Shopping annoncer, og køber du Shopping trafik på traditionel vis igennem Google Ads, så går du lige nu glip af en -20% besparelse. Undersøg derfor hvordan du kan komme igang med CSS igennem bureau eller på egen hånd igennem en comparison shopping service, der kan være vejen til de -20% rabat på dine klikpriser.

Patrik Lazzarotto.

Oplægsholder for Google Succes Online, IVAEKST og ekspertblogger på Amino og andre. LAZZAWEB er kendt for at være et ærligt og pålideligt bureau. Specialeområder er indenfor Google Shopping og SEO. Lazzaweb er forøvrigt Platinum avecdo partner – Kontakt LAZZAWEB i dag på 71 99 71 40, eller skriv ind til kontakt@lazzaweb.dk

Google-CSS-Program