FAQ

Find svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

General avecdo

En betalingsfunktion er en funktion, der kun kan bruges, hvis du betaler for en vare hos avecdo. Hvis du har brug for en betalingsfunktion, men ikke er en betalende bruger, fordi du kun har en gratis kanal, kan du hurtigt blive en betalende bruger ved at installere kanal nummer to.

Det er lige så enkelt, som det lyder – den første kanal, du vælger at installere, er i øjeblikket gratis, når du har et abonnement på avecdo-tjenesten – hvilket betyder, at du kan have en betalt konto og stadig bruge avecdo gratis på en enkelt kanal. Eventuelle begrænsninger kan f.eks. være, at du kun kan opdatere dine data fra din shop én gang om dagen.

Vores mål er at sikre, at alle er tilfredse, og derfor tilbyder vi refundering til alle, der anmoder om det. Derfor kan alle få refunderet et køb i avecdo, hvis de ikke har brugt den købte service og anmoder om refundering inden for 72 timer efter købet.

Inputs

Den nemmeste måde er at gå til siden med butiksoversigten og klikke på “Hent butik”. Dette vil få vores system til at tilgå din webshop og hente alle produkt- og kategoridata og derefter indsætte dataene. Bemærk, at du også kan indstille, hvor ofte data skal hentes her, og se, hvor lang tid det tog at hente dine data sidste gang, hvis du er betalende kunde hos avecdo.

Hvis du har rettet et produkt eller en kategori på din webshop, sker der ikke en automatisk synkronisering med avecdo og dine kanaler i samme sekund. Det sker en til flere gange om dagen, afhængigt af indstillingerne i avecdo og også af selve kanalen.

Hvis du er betalende bruger i avecdo, kan du indstille systemet til at hente data fra din webshop hver sjette time. Du kan også manuelt gå til din butiksoversigt og hente data i avecdo fra din butik. Dette kan gøres hver halve time. Dine kanalers ‘data feeds’ opbygges automatisk, når der hentes nye data med ændringer.

Den nemmeste måde at opdatere data på er at gå til siden med butiksoversigten og klikke på “download data”.