Hvordan opretter du et produktfeed til PriceRunner?

At oprette et produktfeed til PriceRunner kan markant øge din online butiks synlighed og salg. Denne guide vil føre dig gennem det væsentlige…

Hvorfor vil du gerne på PriceRunner?

Denne guide vil lede dig gennem det væsentlige i at oprette et vellykket produktfeed til PriceRunner, hvor vi diskuterer alt fra fordelene ved at blive opført til de specifikke krav og bedste praksis for dit feed.

PriceRunner er en førende sammenligningstjeneste for shopping, der hjælper millioner af forbrugere med at træffe klogere købsbeslutninger. Ved at opføre dine produkter på PriceRunner tapper du ind i et stort publikum, der aktivt søger at købe. Denne eksponering kan føre til øget trafik og salg, da dine produkter vil være synlige sammen med konkurrenters, hvilket giver kunderne mulighed for at sammenligne priser, funktioner og anmeldelser med et enkelt blik.

Create a Product Feed for PriceRunner

At blive opført på PriceRunner forbedrer også din online troværdighed. Forbrugerne stoler på PriceRunner på grund af dens omfattende og upartiske lister, hvilket betyder, at en opføring der kan løfte dit brands omdømme.

Desuden udstyrer PriceRunner sælgere med konkurrencedygtige indsigter, der kan have markant indflydelse på markedsføringsstrategier. Ved at analysere, hvilke produkter der oftest sammenlignes, og konkurrenternes prissætningsstrategier, kan du træffe gode beslutninger for at justere dine tilbud og priser for bedre at imødekomme markedets efterspørgsel.

PriceRunner påvirker ikke kun direkte salg, men også brand synlighed og anerkendelse. Da kunder bruger denne platform i den indledende forskningsfase af deres købsrejse, sikrer at have dine produkter opført, at du er en del af samtalen tidligt, hvilket potentielt kan påvirke køberbeslutninger og opbygge tidlig brandloyalitet.

Hvad er fordelene ved PriceRunner?

PriceRunner driver ikke kun trafik af høj kvalitet til dit site, men tilbyder også værktøjer til at analysere og optimere dine lister. Du kan få adgang til detaljerede indsigt i kundeopførsel, hvilke produkter der præsterer bedst, og hvor du måske taber til konkurrenter. Disse data er afgørende for at finjustere dine markedsføringsstrategier og produkttilbud.

Derudover giver PriceRunner en platform til modtagelse af verificerede kundebedømmelser, som kan forbedre din service ved at fremhæve områder til forbedring og direkte påvirke forbrugertillid og beslutningstagning. Disse anmeldelser vises fremtrædende og kan påvirke den opfattede pålidelighed og kvalitet af dine produkter.

Endvidere strækker PriceRunners indflydelse sig ud over blot de direkte interaktioner på dens platform. De data, der leveres, kan informere bredere markedsføringsstrategier og tilbyde et klarere billede af markedsudviklinger, forbrugerpræferencer og effektive prissætningsstrategier. Ved at udnytte PriceRunner effektivt kan det føre til forbedret produktplacering og en bedre forståelse af det konkurrencemæssige landskab.

Fordelene ved PriceRunner strækker sig til forskellige typer virksomheder, fra små startups, der ønsker at få fodfæste på markedet, til etablerede brands, der sigter efter at opretholde en konkurrencefordel. Ved at udnytte PriceRunners suite af funktioner og omfattende forbrugerrækkevidde kan virksomheder i alle størrelser forbedre deres digitale tilstedeværelse og salgspotentiale.

Er det gratis at være listet på PriceRunner?

Gratis lister er mulige i PriceRunner, men det vil resultere i, at dine produkter er uden links, og derfor vil du ikke få meget trafik, hvis nogen, så lad mig omformulere …

At blive vist på PriceRunner er ikke gratis. Det fungerer på en pris-pr-klik-model (CPC), hvor du betaler hver gang en potentiel kunde klikker igennem til din hjemmeside. CPC-raten varierer afhængigt af kategorien af dine produkter, hvilket betyder, at det er vigtigt at afbalancere dit budget med de potentielle trafik- og salgsfordele.

Til trods for omkostningerne kan investeringen være det værd på grund af den målrettede eksponering og de værktøjer, som PriceRunner tilbyder for at optimere dit salg og din prissætningsstrategi. Det er afgørende at overveje både de umiddelbare og langsigtede fordele ved at være opført på en større sammenligningsside som PriceRunner. Selvom der er en direkte omkostning forbundet med hvert klik, kan den bredere eksponering, potentialet for øget salg og værdifulde forbrugerindsigter opveje den oprindelige udgift.

Beslutningen om at investere i PriceRunner bør omfatte en analyse af potentielt afkast på investeringen (ROI). Ved at spore ydeevnen og konverteringsrater fra PriceRunner-klik kan virksomheder effektivt vurdere lønsomheden af deres lister og træffe datadrevne beslutninger vedrørende deres reklamebudgetter.

Hvem ejer egentlig PriceRunner?

PriceRunner ejes af Klarna, en velkendt svensk bank, der er specialiseret i online betalingsløsninger.

Klarna erhvervede PriceRunner for at forbedre sit e-handelsøkosystem og tilbyde forbrugerne problemfri oplevelser og tjenester, der brobygger shopping og finansiering. Denne støtte fra en stor finansiel spiller sikrer, at PriceRunner har ressourcerne til effektivt at vedligeholde og udvide sine tjenester.

Ejerskabet af Klarna sikrer ikke kun finansiel stabilitet for PriceRunner, men integrerer det også i et bredere udvalg af e-handelsværktøjer og -tjenester. Dette forhold giver PriceRunner mulighed for at drage fordel af Klarnas teknologiske ekspertise og innovation, hvilket potentielt kan føre til nye funktioner og forbedrede tjenester for brugere og opførte forhandlere. Det positionerer PriceRunner til kontinuerligt at udvikle sig og tilpasse sig ændrede markedsforhold og forbrugerforventninger.

Derudover styrker Klarnas globale rækkevidde og stærke brandreputation yderligere troværdigheden hos PriceRunner og øger tilliden blandt forbrugere og virksomheder. Dette kan være særligt gavnligt for nye eller mindre forhandlere, der ønsker at etablere sig på konkurrenceprægede markeder. At være forbundet med en velkendt og betroet enhed som Klarna kan hjælpe med at nedbryde barrierer for indtræden og opnå forbrugertillid.

Hvad er kravene til produktdata i feeds?

For at blive vist på PriceRunner skal dit produktfeed opfylde specifikke krav for at sikre, at alle data er detaljerede og hjælpsomme for forbrugerne. Feeden skal inkludere essentiel information såsom produktnavn, pris, kategori og et link til produktsiden på din hjemmeside. Nøjagtige beskrivelser og aktuelle prisoplysninger er afgørende for at opretholde tillid og relevans i listerne.

PriceRunner kræver, at alle opførte produkter skal have klare og præcise beskrivelser, der nøjagtigt afspejler produktets funktioner og fordele. Disse beskrivelser hjælper forbrugere med at træffe informerede beslutninger og påvirker også, hvordan produkter indekseres og vises på platformen.

Ud over de grundlæggende oplysninger er det vigtigt at levere billeder i høj kvalitet og opdaterede lageroplysninger. Dette hjælper ikke kun med at præsentere dine produkter i det bedst mulige lys, men reducerer også sandsynligheden for kundeutilfredshed på grund af situationer, hvor varer er udsolgte. At sikre, at din feed regelmæssigt opdateres for at afspejle eventuelle ændringer i pris, tilgængelighed eller produktspecifikationer er afgørende for at opretholde en positiv brugeroplevelse og overholdelse af PriceRunners standarder.

Produktfeedtips til PriceRunner-feeds?

Hvilke attributter er påkrævede i feed?

Hvilke attributter er påkrævede i feeden? De grundlæggende attributter, der kræves i ethvert PriceRunner-feed, omfatter produktidentifikatoren (SKU), navn, pris, produkt-URL, billede-URL, kategori og forsendelsesomkostninger. Disse er afgørende for feeden, fordi de leverer de grundlæggende detaljer, der er nødvendige for, at PriceRunner effektivt kan liste og sammenligne produkter.

For at sikre maksimal synlighed og effektivitet af dine lister er det vigtigt at levere omfattende og nøjagtige produktdata. SKU’en skal være unik for hvert element, hvilket gør det nemt at spore og administrere. Produktnavnet skal være klart og inkludere vigtige detaljer, som kunderne måske søger efter, såsom mærke, model eller specifikke funktioner.

Grundlæggende Attributter (Minimumskrav)

• SKU/ID
  • Navn
  • Pris
  • Fragtomkostninger
  • Lagerstatus
  • Leveringstid
  • Mærke / Brand
  • GTIN/EAN
  • Producentens SKU / MPN
  • URL
  • Billede Link
  • Kategori
  • Produktbeskrivelse
  • Stand (Tilstand)

Grundlæggende Attributter

SKU/ID Brug SKU (Stock Keeping Unit) som den unikke identifikator for dine produkter, når det er muligt. Hvert produkt i feedet skal have sin egen unikke SKU for at sikre korrekt visning i søgeresultaterne.

• God SKU: ABC123
  • Dårlig SKU: 1

Navn Specifik hver variant eller model af dit produkt i dit produktfeed. PriceRunners søgemaskine og filtre bruger informationen i dette felt. Sørg for at inkludere søgeord, du gerne vil findes på

• Godt produktnavn: Apple iPhone 12, 256GB, grå
  • Dårligt produktnavn: iPhone 12

Dit produktnavn bruges til at matche dit produkt med vores og brugerens specifikke søgninger. Inkluder vigtige detaljer, der definerer dit produkt.

• Unikt navn for hvert produkt, ingen identiske navne
  • Ingen ikke-alfabetiske tegn
  • Placer de vigtigste detaljer først. Besøgende ser typisk de første 70 tegn (eller færre) af din titel afhængigt af skærmstørrelsen.
  • Brug søgeord. Søgeord kan hjælpe vores systemer med at matche dit produkt til brugersøgninger, hvilket gør det klart for brugeren, hvad du sælger. Dine søgeord kan omfatte produktinformation såsom: Produktnavn

Brand Specifik produktinformation Indehold dog ikke oplysninger om rabatter, salg, lagerstatus eller leveringstid i produktets navn. Du kan specificere disse andre steder i feedet. Eksempel: Adidas

Pris Prisen på dit produkt inklusive moms. Valutaen skal angives i feltet. Brug enten komma (,) eller punktum (.) som decimaltegn.

• God pris: 250 DKK
  • Dårlig pris: 250 eksklusive moms

Mængderabatpriser accepteres ikke. Det skal generelt være enhedsprisen på varen inkluderet i dit produktfeed, så prisen i dit produktfeed matcher det, kunden ser i indkøbskurven ved kassen.

Tilbudspris Den rabatterede pris på varen inklusive moms. Valutaen skal angives i prisfeltet. Brug enten komma eller punktum som decimaltegn.

Efterlad feltet Sale_Price tomt, hvis varen ikke er på tilbud. En værdi i dette felt vil tilsidesætte den oprindelige pris i prisfeltet.

Du kan inkludere feedattributten <sale_price_effective_date>

Medlemskabspriser Varens medlemskabspris inklusive moms. Valutaen skal angives i prisfeltet. Brug enten komma eller punktum som decimaltegn.

PriceRunner viser kun medlemskabspriser, hvis medlemskabet er gratis og uden månedlige gebyrer. Dette kan være f.eks. tilmelding til en nyhedsbrev eller kundeklub, hvor medlemskabet er gratis.

Leveringsomkostninger Varens leveringsomkostninger. Prisen, du angiver, skal inkludere alle leverings-/bestillingsomkostninger for forbrugeren. F.eks. miljøtillæg, fragttillæg, håndteringsgebyr, emballagegebyr osv.

• Eksempel: 39 DKK

Lagerstatus Som en regel skal der være en køb/bestil knap på produktet på din hjemmeside, så forbrugeren kan købe varen eller placere en ordre for, at dit produkt vises i sammenligningen.

PriceRunner tillader dog kædebutikker at vise deres offline priser, så længe produktet er på lager og tilgængeligt til køb i deres fysiske butikker, men produktet skal stadig angives som “Ikke på lager” i produktfeedet.

Hvis produktet ikke kan købes/bestilles online eller offline, skal det ikke inkluderes i dit produktfeed.

PriceRunner skelner ikke mellem, om produktet er i et lokalt lager eller et fjerntliggende lager. Din lagerstatus i produktfeedet skal altid baseres på din online lagerstatus, så du ikke kan vise lagerstatus for en af dine fysiske butikker.

Produkter, der kræver forudbestilling, kan ikke opføres som “På lager”. Her skal du angive “Forudbestilling” eller “Ikke på lager” i dit produktfeed.

For eksempel kan du angive lagerstatus som “På lager” / “Ikke på lager” eller Ja/Nej eller antal produkter på lager.

God lagerstatus:Yes, No, InStock, OutofStock, PreOrder, 100 Dårlig lagerstatus: Few or N/A

Leveringstid Den leveringstid, du lover din kunde, fra kundens ordretidspunkt angivet i antal dage. Det er vigtigt, at leveringstiden i dit produktfeed matcher det, du angiver på din hjemmeside.

God leveringstid: 2-5 days Dårlig leveringstid: Varies

Brand Producenten af varen. Denne information bruges i filtrene, som vores besøgende kan bruge i kategorierne.

Eksempel: Adidas

Producentens SKU/MPN Producentens unikke varenummer. PriceRunner kan bruge denne information til at matche produkter til sammenligning.

Brug den SKU, der er angivet og tildelt af producenten. Medmindre du er producenten af varen, skal du ikke indtaste en værdi, du har oprettet. Adskil forskellige varianter og brug den korrekte MPN-specifikation for hver produktvariant. Typisk har hver variant af et produkt (forskellige farver eller størrelser) sin egen producentens SKU, så sørg for at dobbelttjekke, at du indsender den korrekte værdi i feedet. En undtagelse er forskellige tøjstørrelser, hvor alle størrelser ofte har den samme producentens SKU/MPN. Eksempel: 1170-0500

GTIN/EAN Varens EAN-kode og unikke stregkode-nummer. PriceRunner bruger varens EAN-nummer til automatisk at matche dine produkter til pris sammenligning og til at gøre produkterne søgbare med stregkodescanneren i vores app.

Eksempel: 0021299147573

URL URL til produktet på din hjemmeside. URL’en til din hjemmeside kan også indeholde UTM-parametre, så du kan se i Google Analytics eller andre analyseværktøjer, hvor din hjemmesidetrafik kommer fra.

Example: https://www.yourstore.com/product1.html

Billede Link URL til produktets billede på din side. Brug en statisk URL. Billede-linket, du bruger i dit produktfeed, bør ikke ændres, medmindre billedet selv udskiftes eller får en helt ny URL-struktur på din side.

Foretrukne billeder mellem 700×700 og 2000x2000px Ingen vandmærker på billeder Ingen placeholder-billeder Brug specifikke billeder pr. farvevariant. Derfor undgå at bruge billedlinks med tidsstempler, cacheværdier eller andre oplysninger, der kan ændre sig hver gang du genererer og opdaterer feeddata. Ændring af et billedlink betyder, at vi skal downloade og behandle billedet igen i vores system. CMYK-formatet understøttes ikke.

Example: https://www.yourstore.com/product1.jpg

Kategori Brug den fulde sti for brødkrumme til produktet på din hjemmeside. Hvor det er muligt, anbefaler PriceRunner at inkludere mere detaljerede kategorier, da dette hjælper os med at behandle dine produkter mere præcist. For eksempel Sko > Sports Sko > Løbesko.

Sørg for ikke at blande forskellige typer produkter inden for dine kategorier. For eksempel skal tilbehør til en kaffemaskine placeres i deres egen kategori i stedet for i samme kategori som kaffemaskinerne.

Brug > tegnet til at adskille forskellige niveauer i en kategori. Sørg for at bruge mellemrum både før og efter > symbolet. For eksempel Tøj > Kvinder > Nederdele.

For kønspecifikke produkter (f.eks. tøj og parfumer), er det vigtigt at opdele dine produkter i Kvinder, Mænd og Børn. Pricerunners filtre afhænger delvist af din kategoribetegnelse.

God kategorinavn: Tøj > Kvinder > Bukser Dårlig kategori navn: Mode & Tøj

Produktbeskrivelse Detaljerede oplysninger om dit produkt. Jo mere relevante specifikationer om produktet, desto bedre. Pricerunners søgemaskine og filtre bruger informationen i dette felt. Sørg for at inkludere de søgeord, du gerne vil findes for. Maksimum 30 ord.

God produktbeskrivelse: Rødt bord med fire ben og opbevaring nedenunder. Ideel til stue og soveværelse. Dimensioner 100 x 50 cm. Dårlig produktbeskrivelse: Virkelig smart og praktisk!

Stand/Tilstand Brug attributten til at angive varens stand ved købstidspunktet. PriceRunner understøtter følgende værdier:

New – Varen er helt ny, i original emballage og har aldrig været åbnet/brugt. Med fuld fabriksgaranti og standard returpolitik. Used – Varen er brugt. Det kan være en displaymodel/demo-vare eller fordi emballagen er beskadiget eller helt mangler. Refurbished – Varen er ikke ny, men er blevet inspiceret og testet for at sikre, at den føles som et nyt produkt. Defekte dele er blevet udskiftet, men varen kan stadig vise tegn på brug. Varen kan leveres med eller uden original emballage.

Hvilke detaljerede Attributter kan bruges?

Udover de grundlæggende attributter tillader PriceRunner og opfordrer til brug af detaljerede attributter som brand, producent, EAN (hvis relevant), lagerstatus og promoveringsbeskeder. Disse attributter kan forbedre produktets synlighed og tiltrækningskraft, hvilket hjælper forbrugerne med at træffe informerede beslutninger baseret på en omfattende datasæt.

Tilføjelse af detaljerede attributter som farve, størrelse, materiale og andre relevante specifikationer kan markant forbedre brugeroplevelsen ved at give mere specifik information, der kan hjælpe i beslutningsprocessen. Promoveringsbeskeder eller særlige tilbud kan også inkluderes for at tiltrække mere opmærksomhed og opfordre til hurtigere købsbeslutninger.

• Farve
  • Størrelse
  • Størrelsessystem
  • Voksenindhold
  • Aldersgruppe
  • Buntet
  • Energiklasse
  • Køn
  • Gruppe ID
  • Materiale
  • Multipakke
  • Mønster

Hvilke formater kan anvendes i feeds til PriceRunner?

PriceRunner understøtter flere feedformater, hvor XML og CSV er de mest almindeligt anvendte. Disse formater er fleksible og tillader nem integration af forskellige datatyper, hvilket sikrer, at dine produktinformationer overføres nøjagtigt og effektivt.

Valget af det rigtige format afhænger af dine tekniske kapaciteter og kompleksiteten af dine produktdata. XML er velegnet til mere komplekse feeds med indlejrede data, mens CSV er ligetil og lettere at håndtere for enklere produktkataloger.

Kodning og overskrifter i feeds

Kodningen af din feed bør være UTF-8 for at sikre, at alle tegn i dine produktinformationer vises korrekt. Korrekte overskrifter er også afgørende for at organisere dataene og sikre, at PriceRunners system kan fortolke hver enkelt information korrekt.

Korrekt kodning undgår tekniske problemer relateret til forkert repræsentation af tegn, hvilket kan være afgørende for at opretholde integriteten af dine produktdata, især hvis det inkluderer specialtegn eller ikke-engelsk tekst. Overskrifter hjælper med at strukturere dataene klart, hvilket gør det lettere for PriceRunners algoritmer at nøjagtigt behandle og liste dine produkter.

Vi løser alle problemer med et PriceRunner-feed, vi er foretrukne partnere med PriceRunner

Som foretrukne partnere med PriceRunner specialiserer vi os i at forenkle processen med at oprette og administrere dit produktfeed. Vi håndterer alle de tekniske detaljer og sikrer, at dit feed opfylder alle krav og er optimeret til den bedste præstation på PriceRunner. Med vores ekspertise kan du fokusere på det, du gør bedst—drive din forretning og betjene dine kunder—mens vi sikrer, at dine produkter opnår maksimal synlighed og attraktivitet på en af markedets førende prissammenligningswebsteder.

Ved at udnytte vores partnerskab med PriceRunner tilbyder vi skræddersyede løsninger, der adresserer de unikke udfordringer og muligheder for din virksomhed. Fra opsætning af det oprindelige produktfeed til løbende håndtering og optimering er vores team udstyret til at håndtere alle aspekter af PriceRunner-integration. Dette inkluderer regelmæssige opdateringer til dit feed for at afspejle produktændringer, sæsonmæssige kampagner og prisjusteringer og sikrer, at dine lister altid er nøjagtige og tiltalende.

Desuden strækker vores tjenester sig ud over blot feedhåndtering. Vi tilbyder omfattende analyser og rapportering, der hjælper dig med at forstå ydeevnen af dine lister, identificere tendenser og træffe informerede beslutninger for at forbedre dine salgs- og markedsføringsstrategier. Vores mål er at gøre din oplevelse med PriceRunner så effektiv og problemfri som mulig, så du kan høste de maksimale fordele af din investering i dette kraftfulde markedsføringsværktøj.

Avecdo is prefered Pricerunner Partner
Avecdo is prefered Pricerunner Partner
Create a Product Feed for PriceRunner